En dan ben je getrouwd!

Het is eventjes stil geweest op de blog, maar niet met de minste reden. Op 18 april zijn Roy en ik na tien jaar het huwelijksbootje ingestapt. 

 

Tien jaar geleden starten we onze relatie als high school sweethearts. We leerden elkaar kennen op de valreep, namelijk in ons examenjaar. Nooit gedacht dat we tien jaar later een prachtig dochtertje zouden hebben en dat we officieel familie van den Berg zijn!

 

De trouwdag hebben we echt op onze manier gedaan. Precies zoals we zijn. Informeel, gezellig, lekker eten en een tikje chaotisch. 

 

Ondanks dat we de trouwerij heel klein hebben gehouden is er toch wat geregel bij komen kijken. Vooral de laatste weken komen er altijd nog wat onverwachte zaken om de hoek kijken en dat hield ons wel van de straat.

 

De foto's hebben wij laten schieten door echt een geweldige fotograaf; Sophie Prins.  Go check her out! Tegen de tijd dat de foto's binnen komen zal ik zeker wat kiekjes van onze dag delen. Voor nu wel alvast een kleine preview.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0