Catching up!

Wat een cliché, maar de tijd vliegt. Het is juli en Yuna wordt eind augustus alweer 1 jaar. Het jaar is letterlijk voorbij gevlogen. Terwijl ik dit typ zit ik bij de kapper. Eindelijk even mommy time en tijd voor een catch up!!!!

 

Yuna is ruim 10 maanden. Kruipt het hele huis door, staat al zelf en is echt een boefje! De mama dagen zijn hard werken, want niets is veilig. Ieder kastje, ieder laadje wordt zorgvuldig doorzocht door mevrouwtje. ''Nee'' daar is Yuna niet gevoelig voor haha. Dus de opvoedfase is officieel begonnen.

 

Desalniettemin genieten we met volle teugen van de mamadagen. Onze tijd samen is echt een feestje. We gaan er veel op uit. Lekker naar de stad, koffie drinken en playdates. Zo vullen wij onze dagen wel! Extra feest is het als papa ook thuis is. Deze dagen gaan altijd veel te snel voorbij.

 

Op werk is het goed druk, maar ook ontzettend leuk. Er zijn veel spannende projecten gaande en dat zorgt ervoor dat de dagen voorbij vliegen. Op dit moment past er enkel familie op Yuna, maar we zijn op dit moment aan het kijken naar een mogelijkheid op een KDV. Een grote stap, vooral voor mama!

 

In september gaan we op een welverdiende vakantie naar Cyprus. Hier hebben we veel zin in! We zijn benieuwd hoe een vakantie met zijn drietjes zal zijn. De accommodatie die we geboekt hebben is super kindvriendelijk, dus wat dat betreft zit het goed.

 

Binnenkort deel ik wat voorbereidingen voor de vakantie met de kleine en de planning van haar eerste verjaardag (die iets uit de hand is gelopen met inmiddels 75 genodigden haha). Ik hoop wat meer tijd vrij te kunnen maken om wat vaker te updaten, want ik vind het heerlijk om even te typen. Voor mij is dit de ultieme mommy break!

 

P.S. Benieuwd naar mijn haar? Check mijn instagram account  mommyworks.nl ;-)